Eliberarea tensiunii interioare

Eliberarea tensiunii interioare este o metoda care permite eliberarea energiei vitale blocata in corpul uman, atat la nivel fizic, cat si la nivel emotional si psihic, dupa actiunea factorilor psihotraumatici.

Sufletul si corpul uman reprezinta o unitate indispensabila.

Afectiunea psihologica devine cauza suferintelor fizice, iar acestea influenteaza psihicul.

Exista o legatura stransa intre ganduri, emotii si afectiunile fizice. Tensiunea acumulata in corpul fizic este rezultatul emotiilor neeliberate, iar prin relaxarea corpului sau a unor parti ale corpului, se pot inlatura tensiunile interioare.

Aceasta este metoda!

Va ajutam sa eliberati tensiunea interioara,  recuperandu-va starea de liniste si relaxare.

Ca urmare a eliberarii tensiunii interioare are loc ameliorarea starii fizice si psihice. Se elimina obstructiile adanci si blocajele, se restabileste autoreglararea tuturor proceselor din organism. Are loc un avant psihoemotional.

Eliberarea tensiunii interioare este o metoda de relaxare prin atingere si manipulare manuala, prin folosirea diferitelor tehnici. Se va elimina tensiunea musculara si emotionala, oboseala, se restabileste echilibrul psihoemotional si energetic din organism. Se intareste sistemul nervos si se restabileste echilibrul sufletesc. Se imbunatateste  circulatia limfei si a sangelui, are loc imbogatirea cu oxigen a tuturor organelor, de la membrele inferioare pana la creier. Se normalizeaza schimbul de substante, se intareste imunitatea.

Toate acestea ajuta sa se elibereze tensiunea cronica si sa se relanseze rezervele pentru autoreglarea tuturor proceselor din organism.

O sedinta dureaza aproximativ 60 min.

Pretul unei sedinte este de 120 lei.