fbpx

Clinica Bowen Bucuresti

Cabinet bowen

Clinica Bowen Bucuresti are o capacitate de 4 paturi. Programarile se fac astfel incat fiecare pacient sa fie tratat singur in camera, beneficiind de intimidate pe toata durata tratamentului.

In Clinica Bowen Bucuresti activeaza 2 terapeuti, avand diverse specializari fiecare.

Terapeut Valentina Sarbu

Cine sunt eu?

Un om in slujba oamenilor.

Sunt terapeut, dar si explorator spiritual. Am descoperit acest drum al explorarii Constiintei cu multi ani in urma, fiind ghidata de constiinte din ate dimensiuni, primind initieri in planuri subtile si odata cu aceasta accesand o noua etapa a vietii mele in aceasta dimensiune a materiei.

Dupa multi ani de studii economice si multe ore lucrate in birouri pline de hartii, dupa nesfarsite examene si specializari in domeniul economic, am descoperit ca succesul nu are de-a face cu cariera ci cu spiritualitatea. Cel mai ravnit trofeu esti TU. Sa ajungi la tine, sa te cunosti pe tine si sa iti indeplinesti misiunea in aceasta viata.

Am primit atat ghidare cat si protectie din planurile superioare si am fost pusa in fata unor alegeri pe care nu puteam sa le ratez. Am ales viata. Am ales sa slujesc viata prin tot ceea ce stiu, prin tot ceea ce pot invata de acum incolo, dar mai ales prin tot ceea ce sunt.

Stiu ca fiecare zi ma imbunatateste, fiecare om care imi trece pragul in cabinet este un alt ajutor in propria-mi evolutie si stiu ca sunt de folos celor care ma aleg ca si ghid in aceata viata.

Asa cum eu am invatat sa iau tot ce imi este de folos de la oamenii din jurul meu si sa merg mai departe, creandu-mi propria cale, propria realitate, asa ii invat si pe cei care doresc sa lucram impreuna. Dependenta de oameni, de terapeuti sau de maestrii nu face parte din programul meu de evolutie si nici din acela de terapeut.

Imi place sa invat oamenii sa-si deschida aripile. De zburat, stiu singuri si zboare.

Specializari:

Contact:

Tel: 0785661433                                                                                                                                                                                                                                                    E-mail: terapie@bowenclinique.ro

clinica bucuresti si alexandria

Clinica Bucuresti  

Bucuresti, Str Badea Cartan, Nr. 66, Bl 40, Sc A, Parter, Ap 2, sector 2