fbpx

Procese de corp

 

Cabinet bowen

MTVSS – un process de corp care vindeca si restructureaza
– sistemul imunitar
– sistemul hormonal
-sistemul digestiv
– sistemul respirator
-sistemul osos
– derma
– sistemul nervos central si sistemul nervos vegetativ
– sistemul electric al corpului
– organele genitale

BMM – process de corp care curata din structurile noastre mimarea altor corpuri. 90% din viata noastra este imitatie. Acest proces de corp curata tot ceea ce am preluat de la oamenii cu care ne petrecem mai mult timp (parinti, parteneri, colegi, prieteni), permitandu-ne sa ne cream viata prin propriile manifestari.

Cresterea capacitatii creierului cu 90% – Exponentializaza capacitatea creierului

Corectia vederii – proces de corp care poate fi folosit in afectiuni ale vederii, dar si pentru deschiderea vederii spirituale.

De multe ori refuzam sa vedem adevaratul inteles al situatiilor pentru ca ar fi prea dureros pentru noi. Acesta este motivul pentru care ochii sufera, iar vederea se deterioreaza.

Eliminarea intensitatii emotiilor trecute – tot ceea ce am trait cu intensitate, orice emotie, trauma, lasa o amprenta asupra fiintei noastre, amprenta care continua sa impacteze realitatea pe care o cream. Curatarea acestor amprente contribuie la crearea unei realitati diferite, mai usoare

Eliminarea realitatilor sexuale trecute – curatarea si eliberarea unor tipare pe care le pastram in subconstient si care creaza relatii de cuplu disfunctionale.

Atractia magnetica – un proces de corp dinamic, care te ajuta sa eliberezi mintea subconstienta de traumele care atrag in realitatea ta lectii de viata pe care uneori nu reusesti sa le descifrezi. Te ajuta sa scoti la suprafata ceea ce nu este vindecat inca in subconstient.

Suma zero de trauma – este un proces de corp folosit in situatiile in care corpul a fost traumatizat. Acesta anuleaza efectul traumei, nevoia ca acesta sa fie rulat aparand in cazul unor traume repetate, atunci cand te obisnuiesti cu durerea in care traiesti si experimentezi mai multa trauma, pana ajungi la extenuare.

Circuit tree – proces de corp folosit pentru refacearea circuitelor neuronale. Se foloseste in afectiuni ale sistemului nervos, AVC, sechele AVC etc

Iesirea din scena prin stanga – proces de corp utilizat pentru iesirea din frici, depresii, anxietate, boala cronica

Memorie celulara – proces de corp care deblocheaza celulele dintr-un punct de vedere in care au ramas blocate, ca sa poata reveni la functiile lor initiale. Cu usurinta si blandete, acest proces de corp sterge trauma din memoria celulara.

Restaurarea comuniunii cu pamantul – proces de corp folosit pentru impamantare

Restaurarea comuniunii cu corpul – orice trauma duce la separare intre corp si fiinta. Restaurea comuniunii cu corpul ne ajuta sa recapatam armonia in corp si suflet.