fbpx

Facelift Energetic

Este o tehnica energetica minunata prin care corpul este reintinerit, ridurile fine eliminate, procesul imbatranirii este incetinit. Pe langa aceste imbunatatiri, se remarca si o imbunatatire a starii emotionale si psihice, imbunatatirea vederii, deblocarea sinusurilor, un corp mai usor, o restructurare energetica a fiintei. Energiile facelift pot fi folosite oriunde pe corp.

Cabinet bowen

Terapuetul foloseste palmele plasate pe corpul cientului pentru a transmite energia necesara vindecarii. Aceasta practica este sigura si noninvaziva. Sustine vindecarea la toate nivelele fiintei umane, eliminand blocajele energetice. Reiki presupune curatarea energetica a corpurilor, si vindecarea cu energia vietii, ki.

Terapia ajuta la curatarea energetica a formelor gand nebenefice, a entitatilor nebenefice, implanturilor eterice, dispozitivelor eterice, stringurilor care impiedica evolutia persoanei.

Terapia se poate aplica atat in cabinet, cat si la distanta. Terapia nu are efecte secundare.

Terapia se concentreaza pe vindecarea spiritului care duce ulterior la vindecarea corpului fizic, echilibrarea emotionala si mentala.

Aceasta terapie se practica in clinica din Bucuresti si Alexandria