fbpx

Interiorul creaza exteriorul

Interiorul creaza exteriorul

Toti neurocercetatorii sustin idea ca interiorul creaza exteriorul.

Agreez in totalitate aceasta idee verificand-o si eu.

Ceea ce manifesti in interiorul tau, fata de tine, asta atragi in exterior.

Iar explicatia este simpla.

Gandurile pe care le rulam produc in creierul nostru, prin fabricuta numita hipofiza, niste substante, neuropeptide, pe care le varsa in sange si le transporta astfel in tot corpul nostru, pana la nivel celular. Astfel corpul fizic reflecta corpul nostru emotional si mintea noastra.

Oamenii bucurosi sunt senini, zambesc, au o pozitie dreapta a spatelui, in timp ce oamenii tristi, impovarati de ganduri distructive, au o mimica care exprima agresivitate, furie, tristete, umerii sunt adusi spre fata de parca ar cara permanent saci in spate.

Dar mesajul nu se opreste aici. Acesta este transmis mai departe, in campurile noastre si descarcat ca si informatie de alti oameni care sunt pe aceeasi frecventa. Acestia ajung in realitatea nostra cu un mesaj manifestat intr-o experienta, o situatie care sa ne trezeasca, sa intelegem ca e timpul sa schimbam ceva la noi, in noi si, mai ales, fata de noi.

Stim deja ca nimic nu e intamplator in viata si mai stim ca nimeni nu vine degeaba in viata noastra. Totul este un mesaj personal. Totul ne este dat spre folos.

Prima relatie pe care e necesar sa o vindeci este cea pe care o dezvolti cu tine. Daca tu manifesti respect, apreciere, iubire fata de tine, ceilalti descarca aceasta informatie. Astfel, vor ramane langa tine numai cei care te respecta, apreciaza, iubesc.

La fel se intampla si cu sentimentele distructive. Atat timp cat nu ai incredere in tine, nu te respecti, nu te iubesti pe tine, nici ceilalti nu o vor face. Si mai mult, nici tu nu o poti face vis a vis de alti oameni. Pentru ca nu stii cum.

Si astfel, “cine seamana se aduna”.

Am explicat intr-un alt articol pe pagina de ce iubirea de sine nu este echivalenta cu egoismul. Iubirea de sine este necesara unui suflet echilibrat.

Cercetarile nenumarate din domeniul neurostiintelor, neurobilogiei si ale fizicii si mecanicii cuantice au demostrat faptul ca toti suntem unul si Unul suntem toti. Suntem interconectati si singurul lucru care ne diferentiaza este frecventa trairilor noastre.

Manifesti ganduri constructive, atragi situatii in care le vei putea materializa.

Daca te sabotezi singur prin ganduri distructive, Universul iti da ceea ce ii ceri. Situatii adecvate in care sa manifesti aceste ganduri distructive.

Care este scaparea noastra? Schimbarea gandurilor!

Ce duce la schimbarea noastra? Schimbarea gandurilor!

Omul este gand.

Sa avem ganduri constructive!

V@lentin@